Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Beek en Donk

Dé perfecte keuken voor uw huis in Beek en Donk

Vermeulen Interieurbouw is opgericht in 2012 door Johan Vermeulen en inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar! Bij ons is niets onmogelijk. Wij hebben een liefde voor hout, waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken. Bij Vermeulen Interieurbouw nemen we iedere uitdaging aan en door onze vakkennis en ervaring leveren wij maatwerk bij ieder project. In onze werkplaats in Beek en Donk beschikken wij over alle machines, gereedschappen en voorraden zodat uw project snel, goed en professioneel wordt volbracht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als keuken specialist in Beek en Donk? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Keuken op maat in Beek en Donk? Vermeulen Interieurbouw!

De keuze voor een nieuw interieur is niet gemakkelijk. Of het nu gaat om een ingrijpende verbouwing van slaapkamer, badkamer of keuken of om een nieuwe eettafel, dressoir of opbergkast: u wilt dat het perfect uitgevoerd wordt. Wij garanderen die perfectie! Vermeulen Interieurbouw realiseert maatwerk in ontwerp, realisatie en plaatsing. Wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes, waardoor u precies weet waar u ‘ja’ tegen zegt. U kunt ons onder andere benaderen voor:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Slaapkamer
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Bent u benieuwd? Kom eens langs bij ons voor een indruk! Wij realiseren graag uw droom keuken op maat in Beek en Donk.

Wij zijn uw keuken specialist in Beek en Donk

Bij Vermeulen Interieurbouw halen de meest uitdagende projecten het beste in ons naar boven. Wilt u iedere centimeter van uw keukenruimte benutten? Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Bij ons is het allemaal mogelijk! Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde projecten, waar u kunt zien hoe uw keuken in Beek en Donk eruit kan komen te zien! Uiteraard luisteren wij naar uw wensen en voorkeuren en zetten wij dit om in een prachtige keuken op maat. Hopelijk tot snel in Beek en Donk! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.