Over ons

Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw. Hij richtte het bedrijf in 2012 op. Daarna ging het hard: inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar!

We hebben één motto dat voor al onze projecten geldt: niets is onmogelijk. Daarin schuilen meteen ook onze passie en uitdaging. Alle vier hebben we een grote liefde voor hout, een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken.

Passie voor hout

Met hout als passie nemen we iedere uitdaging aan. Maatwerk is onze standaard, vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project.

Werkplaats en machines

In de omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. Dat doen we voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben.

3D-ontwerp

We zijn overigens niet alleen maar in de werkplaats te vinden. Vaak zijn we onderweg naar klanten (naar u?) of werken aan een nieuw 3D-ontwerp voor een volgend uniek project. Benieuwd? Kom gewoon eens langs voor een indruk!

 

Onze medewerkers

Johan

Eigenaar, ontwerper en interieurbouwer

Jimmy

Ontwerper, Werkvoorbereider

Marc

Interieurbouwer

Erwin

Interieurbouwer

Joris

Interieurbouwer

Gerrie

Interieurbouwer

Stan

Interieurbouwer in opleiding

Marleen

Administratief medewerkster

Bo

Projectbegeleider en allemansvriend