Interieurbouw horeca

Voor horeca ondernemingen zoals: restaurants, grand-cafe’s, hotels en bars, is het interieur van groot belang. Het bepaald de eerste indruk van een klant en zorgt voor de juiste sfeer en setting, waardoor ze zich prettig voelen en terugkeren. 

Een interieur moet passen bij de ruimte en onderdeel uit maken van het concept. Een flexibele en meedenkende interieurbouwer is hierbij van groot belang. Wij denken met u mee een staan garant voor kwaliteit, een onderscheidend ontwerp en een snelle service.

Interieurbouwer voor de horeca

Als interieurbouwer voor de horeca weten wij als geen ander dat ook duurzaamheid en werkbaarheid van groot belang zijn. Bij het ontwerp houden we dan ook rekening met intensief gebruik en verwerken we materialen en producten van topkwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur.

Horeca interieurbouw op maat

Elk gebouw is anders en elk concept vraagt om een unieke benadering. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gaan graag met u aan de slag om uw eisen en wensen om te zetten naar een perfect eindresultaat.

Inrichting voor uw horeca onderneming

Naast het realiseren van complete inrichtingen verzorgen wij ook maatwerk interieur onderdelen die naadloos aansluiten bij een bestaand interieur. Hierbij kunt u denken aan:

  • Kasten
  • Keukens
  • Balie’s
  • Barren
  • etc.