Onderaannemer

We kennen het allemaal: in de maakindustrie kunnen de pieken soms hoog zijn. In zo’n geval is het fijn om deskundige en professionele ondersteuning achter de hand te hebben. 

Hebt u een groot project aangenomen? De inrichting van een ziekenhuis of basisschool misschien? Heeft u (tijdelijk) te maken met onderbezetting? Of simpelweg behoefte aan een zaagmachine met ongekende capaciteiten? Welke reden u ook heeft, we staan u graag terzijde.

Samenwerken
De rol van onderaannemer past ons perfect, maar let op: we zijn ook in die hoedanigheid gezond eigenwijs. Denken we dat iets beter, slimmer of goedkoper kan? Dan nemen we geen blad voor de mond. Samenwerken betekent voor ons namelijk letterlijk sámen werken. Zodat uiteindelijk iedereen er beter van wordt: u, wij én uw opdrachtgever.

Project en ontwerp
Om die reden gaan we graag met u aan tafel, al vóór de daadwerkelijke samenwerking. We bespreken het project, alle bijbehorende tekeningen en ontwerpen en uw plan van aanpak. Samen bekijken waar we een toegevoegde waarde kunnen zijn.