Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Luxe keuken Eindhoven

Wij leveren luxe keukens in Eindhoven

Vermeulen Interieurbouw levert maatwerk voor particulieren en bedrijven. Van een perfect passende walk-in closet op uw slaapkamer tot een nieuwe luxe keuken op maat voor uw huis in Eindhoven: wij zijn er voor al uw interieurprojecten. Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw en na de oprichting van het bedrijf in 2012 is het hard gegaan! Inmiddels staan er bij ons vier vakspecialisten voor u klaar met één motto: niets is onmogelijk. Wij hebben een grote liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee keer op keer unieke interieuritems gerealiseerd kunnen worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw luxe keuken in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Vermeulen Interieurbouw voor uw luxe keuken in Eindhoven

Naast het feit dat wij vaak in onze werkplaats te vinden zijn, zijn we ook regelmatig onderweg naar klanten of werken wij aan een nieuw 3D-ontwerp voor een volgend uniek project. Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuw interieur geen gemakkelijke keuze is en bij Vermeulen Interieurbouw helpen wij u graag. U kunt ons benaderen voor het ontwerpen van een luxe keuken voor uw huis in Eindhoven, maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Witgoedmeubel
  • Tv-meubel
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Speciale projecten

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Luxe keuken op maat laten maken in Eindhoven? Wij helpen u!

Maatwerk is de standaard bij Vermeulen Interieurbouw en onze vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken wij over alle voorraden, gereedschappen en machines om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. Naast het ontwerpen, realiseren en plaatsen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers werken wij ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben. Neem hier eens een kijkje bij onze eerder gerealiseerde projecten! Luxe keukens worden door ons geleverd in Eindhoven en omstreken en wij garanderen perfectie, zowel in ontwerp en realisatie als in de plaatsing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.