Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken specialist Helmond

Uw keuken in Helmond gerealiseerd door Vermeulen Interieurbouw

Bij Vermeulen Interieurbouw leveren we maatwerk voor particulieren en bedrijven. Wij timmeren aan succes! Van een perfect passende walk-in closet tot uw nieuwe keuken op maat in Helmond: wij zijn er voor al uw interieurprojecten. Een ingrijpende, grote verbouwing of het ontwerpen van een perfect meubel wordt bij ons gerealiseerd door onze kennis en ervaring. Maatwerk in ontwerp, realisatie en plaatsing is bij ons de norm. Wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes, waardoor voor u precies duidelijk is waar u ‘ja’ tegen zegt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wij maken uw keuken op maat in Helmond

De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven. U kunt Vermeulen Interieurbouw benaderen voor bijvoorbeeld:

  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Uiteraard ontwerpen, realiseren en plaatsen wij ook uw droom badkamer, keuken of slaapkamer in Helmond! Wij hebben een passie voor hout en nemen iedere uitdaging aan. In onze werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. Om een indruk te krijgen van ons werk, kunt u gerust een keer bij ons langskomen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw ruimte. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wie weet zien we u snel!

Vermeulen Interieurbouw: uw keuken specialist nabij Helmond

In onze werkplaats realiseren wij projecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben. Onze vakmensen hebben een liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken.

Daarnaast zijn wij vaak onderweg naar klanten of werken we aan een nieuw 3D-ontwerp voor een volgend uniek project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom keuken als keuken specialist nabij Helmond.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.