Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Veghel

Wij realiseren uw perfecte keuken op maat in Veghel

Vermeulen Interieurbouw levert maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Wij timmeren aan succes! Na de oprichting van het bedrijf door Johan Vermeulen in 2012 zijn we als een speer gegaan en inmiddels staan vier vakspecialisten voor u klaar om uw project perfect uit te voeren. Ons motto voor alle projecten is: niets is onmogelijk. Wij hebben een grote liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken. Maatwerk is onze standaard en vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. Wij kijken graag samen met u wat wij voor uw keuken in Veghel kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Op zoek naar een nieuwe keuken in Veghel? Wij helpen u!

Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen als keuken specialist uw keuken in Veghel, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Kledingkast
  • Inloopkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Wilt u iedere centimeter van uw keukenruimte benutten? Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven, dus daag ons uit! Als u op zoek bent naar kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid bent u bij ons aan het juiste adres. Uw interieur moet passen bij de ruimte en een flexibele en meedenkende interieurbouwer is hierbij van groot belang. Wij denken met u mee en maken een onderscheidend ontwerp voor uw perfecte keuken in Veghel. Nieuwsgierig? Neem contact op of kom langs!

Vermeulen Interieurbouw: dé keuken specialist nabij Veghel

Wij hebben de kennis, kunde en capaciteit om voor u de perfecte keuken op maat voor uw huis in Veghel te realiseren. In onze werkplaats in Beek en Donk beschikken wij over alle gereedschappen, voorraden en machines om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben. Hier vindt u door ons eerder gerealiseerde projecten, waar u inspiratie op kunt doen of kunt zien wat wij zoal produceren. Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.