Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Uden

Vermeulen Interieurbouw: uw keuken specialist nabij Uden

De keuze voor een nieuw interieur is geen gemakkelijke keuze: Vermeulen Interieurbouw helpt u! Wij staan voor maatwerk en wij vinden dat ingrijpende verbouwingen zoals slaapkamer, badkamer of keuken, maar ook uw nieuwe eettafel of dressoir perfect moeten zijn. Maatwerk is voor ons de norm in ontwerp, realisatie en plaatsing en doordat wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes weet u precies waar u ‘ja’ tegen zegt. Wij zijn dé keuken specialist voor uw nieuwe keuken in Uden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij maken de perfecte keuken op maat voor uw huis in Uden

Vermeulen Interieurbouw werkt aan uw perfecte keuken in Uden, maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Tv-meubel
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Speciale projecten

De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. Wilt u meer informatie? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Op zoek naar een nieuwe keuken in Uden? Zoek niet verder!

Kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn termen die ons kenmerken. Johan Vermeulen richtte Vermeulen Interieurbouw op in 2012 en sinds de oprichting gaat het hard: inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar! Ons motto voor al onze projecten is: niets is onmogelijk. Met onze passie voor hout: een schitterend, levend product waar we keer op keer unieke interieuritems mee kunnen maken, nemen we iedere uitdaging aan! Onze vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen uw keuken op maat in Uden. Wilt u inspiratie opdoen of een kijkje nemen bij eerder door ons gerealiseerde projecten? Neem dan hier een kijkje. U kunt uiteraard ook altijd even langskomen voor een indruk!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.