Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Schijndel

Wij realiseren uw droom keuken in Schijndel

Vermeulen Interieurbouw levert maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Ons motto voor ieder project is: niets is onmogelijk! Met hout als passie nemen wij iedere uitdaging aan. Hout, een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems maken. Vakkennis en ervaring zijn bij ons de belangrijkste ingrediënten van ieder project en onze gepassioneerde en kundige vakspecialisten staan voor u klaar! Uw keuken in Schijndel wordt er ééntje om trots op te zijn! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Vermeulen Interieurbouw is uw keuken specialist nabij Schijndel

Wilt u iedere centimeter van uw keuken benutten? Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Een keuken helemaal in uw eigen stijl? Daag ons uit! Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zetten deze om in een perfect ontwerp met daarna uiteraard een perfecte uitvoering. Naast het ontwerpen, realiseren en plaatsen van een nieuwe keuken kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Bent u nieuwgierig geworden en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag met uw keuken op maat in Schijndel!

onze projecten

Hieronder vindt u recent door ons opgeleverde projecten.

Op zoek naar een nieuwe keuken op maat in Schijndel? Wij zijn er voor u!

U hoeft niet verder te zoeken naar een keuken specialist in Schijndel, want Vermeulen Interieurbouw is er voor u. Sinds de oprichting van het bedrijf door Johan Vermeulen in 2012 timmeren wij aan de weg en onze vier vakspecialisten staan voor u klaar. Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen uw droomkeuken. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven. Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Neem dan hier een kijkje om inspiratie op te doen.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.