Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Nuenen

Vermeulen Interieurbouw verzorgt uw keuken op maat in Nuenen

De keuze voor een nieuw interieur is geen gemakkelijke keuze. Of het nu gaat om een ingrijpende verbouwing in uw slaapkamer, badkamer of keuken in uw huis in Nuenen of om een nieuwe eettafel, dressoir of opbergkast: Vermeulen Interieurbouw garandeert de perfectie die u zoekt. Maatwerk is voor ons de norm: in ontwerp, realisatie en plaatsing. Wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes, zodat u precies weet waar u ‘ja’ tegen zegt. U kunt ons benaderen voor onder andere:

  • Keuken
  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Inloopkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Kledingkast
  • Speciale projecten

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Wij zijn dé keukenspecialist nabij Nuenen voor uw perfecte keuken

Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw en sinds de oprichting van het bedrijf in 2012 timmeren wij aan de weg! Inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar met één motto voor onze projecten: niets is onmogelijk. Uw keuken op maat in Nuenen wordt door ons gerealiseerd en met onze liefde voor hout creëren wij keer op keer unieke interieuritems. Wij nemen iedere uitdaging aan en maatwerk is onze standaard. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle gereedschappen, voorraden en machines om uw project te realiseren. Snel, goed en professioneel zijn onze kenmerken en deze brengen wij graag tot uiting in uw project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een nieuwe keuken voor uw huis in Nuenen? Wij helpen u!

Bij Vermeulen Interieurbouw luisteren wij aandachtig naar uw wensen en voorkeuren, zodat wij uw perfecte keuken kunnen realiseren. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde keukens, zodat u inspiratie op kunt doen en kunt zien wat wij zoal produceren. Zoek niet verder naar een keuken specialist in Nuenen, want Vermeulen Interieurbouw is er voor u. Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen uw droom keuken in uw huis in Nuenen! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken voor de mogelijkheden.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.