Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Eindhoven

Dé keuken op maat voor uw huis in Eindhoven

Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2012 timmeren wij aan de weg en inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar. Onze vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project en maatwerk is onze standaard. Als u op zoek bent naar een keuken specialist voor uw keuken in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met hout als passie nemen wij iedere uitdaging aan en maken wij keer op keer unieke interieuritems. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen!

Vermeulen Interieurbouw voor uw perfecte keuken in Eindhoven

Uw keuken op maat in Eindhoven wordt tot in perfectie gerealiseerd door Vermeulen Interieurbouw. Naast keukens kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Witgoedmeubel
  • Tv-meubel
  • Kledingkast
  • Inloopkast
  • Speciale projecten

Wij kijken graag met u samen wat wij voor u kunnen betekenen. De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven en dit delen wij graag met u! Mocht u benieuwd zijn naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen voor een indruk. Wie weet tot snel!

Keuken specialist Eindhoven gezocht? Zoek niet verder!

Vermeulen Interieurbouw ontwerpt, realiseert en plaats  uw keuken op maat in Eindhoven. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project te kunnen volbrengen. Snel, goed en professioneel zijn onze kenmerken en niets is bij ons onmogelijk. Wij realiseren projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben. U hoeft niet verder te zoeken naar een keuken specialist in Eindhoven, want wij zijn er voor u! Samen bekijken we de mogelijkheden en wij nemen uw wensen en voorkeuren mee in ons ontwerp. Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde keuken om inspiratie op te doen en wie weet horen we snel van u!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.