Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Deurne

De perfecte keuken op maat voor u in Deurne door Vermeulen Interieurbouw

Vermeulen Interieurbouw staat voor maatwerk. Wij leveren voor particulieren en bedrijven en kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze kenmerken. De naamgever, Johan Vermeulen, heeft het bedrijf in 2012 opgericht en sindsdien timmeren wij hard aan de weg! Wij hebben één motto voor al onze projecten: niets is onmogelijk. Samen met u bekijken wij wat wij als keuken specialist kunnen betekenen voor uw huis in Deurne. Onze vakspecialisten staan voor u klaar! Wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes, zodat u precies weet waar u ‘ja’ tegen zegt. De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en dan zien we elkaar wellicht snel!

Keuken verbouwen in Deurne? Wij zijn er voor u!

Wilt u iedere centimeter van uw keukenruimte benutten? Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Vermeulen Interieurbouw garandeert de perfectie die u zoekt. Naast uw perfecte keuken kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Speciale projecten

Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde projecten. Doe inspiratie op en bekijk wat wij zoal produceren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken in Deurne? Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan!

Wij zijn dé keuken specialist in de omgeving van Deurne

Bent u op zoek naar een keuken op maat voor uw huis in Deurne? Zoek dan niet verder, want Vermeulen Interieurbouw staat voor u klaar. Wij hebben een liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken. Maatwerk is onze standaard en vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk kunnen wij uw project snel, goed en professioneel volbrengen, omdat wij beschikken over alle machines, gereedschappen en voorraden die nodig zijn. Kom eens bij ons langs voor een indruk of om samen met ons de mogelijkheden te bespreken!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.