Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Den Bosch

Vermeulen Interieurbouw voor uw keuken op maat in Den Bosch

Als u op zoek bent naar een keuken specialist voor uw keuken in Den Bosch, dan zit u bij Vermeulen Interieurbouw goed! Wij leveren maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven, wij timmeren aan succes. Van een perfect passende walk-in-closet op uw slaapkamer tot uw nieuwe maatwerk keuken: wij zijn er voor al uw interieurprojecten. Ons motto is: niets is onmogelijk. Onze vakspecialisten hebben allemaal een grote liefde voor hout, een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems maken. Uw keuken op maat in Den Bosch wordt geproduceerd in onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk, waar wij beschikken over alle machines, gereedschappen en voorraden. Hierdoor volbrengen wij uw project snel, goed en professioneel. Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wij realiseren uw perfecte keuken in Den Bosch

Bij Vermeulen Interieurbouw halen de meest uitdagende projecten het beste in ons naar boven. Daag ons uit met uw idee! U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Ook voor uw keuken op maat voor uw huis in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk en met onze liefde voor hout creëren wij keer op keer unieke interieuritems. Neem hier een kijkje voor eerder door ons gerealiseerde projecten. Hier kunt u inspiratie opdoen en zien waar wij ons zoal mee bezighouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Op zoek naar een keuken specialist nabij Den Bosch? Zoek niet verder!

Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw, opgericht in 2012. Inmiddels staan meerdere vakspecialisten voor u klaar om met passie uw unieke interieuritems te maken. Wij zijn dé keuken specialist voor uw keuken in Den Bosch. Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuw interieur geen gemakkelijke is, of het nu gaat om een ingrijpende verbouwing of om een nieuwe eettafel, dressoir of opbergkast. Wij garanderen de perfectie die u zoekt. Maatwerk is bij ons de norm, zowel in ontwerp, realisatie als plaatsing. Wij werken met professionele 3D-ontwerpen met heldere offertes, zodat u precies weet waar u ja tegen zegt. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of voor meer informatie.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.