Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Keuken op maat Boekel

Wij realiseren uw perfecte keuken op maat in Boekel

Uw keuken op maat in Boekel wordt tot in perfectie gerealiseerd door Vermeulen Interieurbouw. Wij leveren maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven en zijn er voor al uw interieurprojecten. Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw en na het oprichten van het bedrijf in 2012 ging het hard. Inmiddels staan er meerdere vakspecialisten voor u klaar om iedere uitdaging aan te nemen. Bent u benieuwd naar onze projecten en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken op maat in Boekel? Hier vindt u recent door ons opgeleverde projecten, zodat u inspiratie op kunt doen en kunt zien wat wij zoal realiseren.

Uw keuken in Boekel door Vermeulen Interieurbouw

Vermeulen Interieurbouw: timmeren aan succes. Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuw interieur geen gemakkelijke keuze is. Dat geldt voor ingrijpende verbouwingen, maar ook als het gaat om een nieuwe eettafel, dressoir of opbergkast. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte keuken. Wij zijn úw keuken specialist nabij Boekel. Naast het ontwerpen en realiseren van keukens kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Witgoedmeubel
  • Tv-meubel
  • Inloopkast
  • Kledingkast

Bij alle projecten die wij aangaan leveren wij maatwerk. Als uw interieur voor u een visitekaartje is, zit u bij Vermeulen Interieurbouw goed. Wilt u meer weten over Vermeulen Interieurbouw of wilt u samen de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Vermeulen Interieurbouw als keuken specialist nabij Boekel

Met hout als passie nemen onze vakspecialisten iedere uitdaging aan. Hout, een schitterend levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems kunnen maken. Onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk is uitgerust met alle machines, gereedschappen en voorraden om uw keuken in Boekel snel, goed en professioneel te produceren. Maatwerk is onze standaard en vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. Vermeulen Interieurbouw werkt met 3D ontwerpen om uw wensen en ideeën goed in beeld te brengen. Bent u benieuwd? Kom eens langs voor een indruk!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.