Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Kasten op maat

Op zoek naar een maatwerk kast? Wij zijn er voor je!

Vermeulen Interieurbouw: maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Van nieuwe bedrijfsbalie tot complete winkelinrichtingen en van een perfect passende walk-in-closet op uw slaapkamer tot uw nieuwe maatwerk keuken: Vermeulen Interieurbouw is er voor al uw interieurprojecten. Johan Vermeulen is de trotste naamgever van ons bedrijf, opgericht in 2012. Inmiddels staan er meerdere vakspecialisten voor u klaar om unieke interieuritems te maken. Wij hebben een grote passie voor hout, een schitterend, levend product. Maatwerk is onze standaard en onze vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingredi├źnten van ieder project. Wij werken met professionele 3D-ontwerpen en heldere offertes, zodat u precies weet waar u ja tegen zegt. Vermeulen Interieurbouw komt graag met u in contact en denkt met u mee. Wat kunnen wij voor u betekenen? Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Vermeulen Interieurbouw als maatwerk kast specialist

In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken wij over de gereedschappen, machines en voorraden om uw kast op maat te kunnen realiseren. Wij volbrengen uw project snel, goed en professioneel. Vermeulen Interieurbouw werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor collega-professionals die halffabricaten en/of eindproducten nodig hebben.

Wij leveren maatwerk kasten voor iedere ruimte in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan schuine want kasten, een op maat gemaakt tv-meubel, een zitbank met opbergkast of uw perfecte walk-in-closet. Hier vindt u een overzicht van eerder door ons gerealiseerde projecten. Neem een kijkje voor meer inspiratie! Naast het ontwerpen en maken van uw kast op maat kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Badkamer
  • Slaapkamer
  • Keuken
  • Witgoedmeubel
  • Kledingkast
  • Inloopkast
  • Speciale projecten

Maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Wilt u iedere centimeter van uw keukenruimte benutten? Vermeulen Interieurbouw regelt het! Onze maatwerk kasten zijn vakkundig ontworpen en gemaakt, zodat uw ruimte optimaal wordt benut. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of voor het verkrijgen van meer informatie. Wij zijn uw maatwerk kast specialist en staan graag voor u klaar!

Kast op maat voor uw huis door Vermeulen Interieurbouw

Bij Vermeulen Interieurbouw zit u goed voor uw perfecte kast op maat. Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuw interieur niet gemakkelijk is. Of het nu gaat om een ingrijpende verbouwing zoals uw keuken, badkamer of slaapkamer, of om een nieuwe eettafel of kast op maat: u wilt dat uw project perfect wordt uitgevoerd. Bij ons bent u dan aan het juiste adres! Onze vakspecialisten zijn professioneel, kundig en ervaren en garanderen perfectie en maatwerk in ontwerp, realisatie en plaatsing. Bij Vermeulen Interieurbouw zijn wij niet alleen in onze werkplaats te vinden, maar regelmatig onderweg naar klanten of bezig met een nieuw 3D-ontwerp voor een volgend uniek project. Wij zijn uw maatwerk kast specialist en zetten uw wensen en idee├źn graag om in een uniek interieuritem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw maatwerk kast? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.