Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Kasten op maat Helmond

Op zoek naar exclusieve kasten op maat in Helmond? Wij zijn er voor u!

Vermeulen Interieurbouw: maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Wij timmeren aan succes: van bedrijfsbalie tot complete winkelinrichtingen en van een perfecte walk-in-closet tot een keuken op maat. Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw, opgericht in 2012. Ons motto voor al onze projecten is: niets is onmogelijk. Onze vakspecialisten hebben een grote liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems maken. Wilt u kasten op maat voor uw huis in Helmond laten maken? Zoek dan niet verder, want Vermeulen Interieurbouw is er voor u! De vakkennis en ervaring van onze vakspecialisten zorgen ervoor dat uw project snel, goed en professioneel worden volbracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Vermeulen Interieurbouw realiseert uw perfecte kasten nabij Helmond

In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken we over alle gereedschappen, machines en voorraden om uw kasten op maat voor uw huis in Helmond te produceren. Maatwerk is onze standaard en vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Inloopkast
  • Kledingkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten
  • Badkamer 
  • Keuken
  • Slaapkamer

Wij zorgen als kasten specialiste voor uw kasten in Helmond. Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Vermeulen Interieurbouw is er voor u.

Wij zijn dé kasten specialist voor uw huis in Helmond

Bij Vermeulen Interieurbouw kunt u terecht voor kasten op maat in omgeving Helmond. Wij realiseren onder andere schuine want kasten, maatwerk kledingkasten, tv-meubels, dressoir kasten en nog veel meer. Hier vindt u een overzicht van eerder door ons gerealiseerde projecten. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw kasten op maat in Helmond. Onze passie voor hout in combinatie met onze vakkennis en ervaring zorgt ervoor dat wij uw project professioneel volbrengen. Vermeulen Interieurbouw is dé kasten specialist nabij Helmond voor uw kasten op maat. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en voorkeuren om zo voor u het perfecte project te realiseren.

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.