Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Exclusieve keuken Eindhoven

Voor een exclusieve keuken in Eindhoven zit je bij ons goed!

Bij Vermeulen Interieurbouw hebben wij de kennis, kunde en capaciteit om u gericht te ondersteunen. Als u op zoek bent naar een exclusieve keuken op maat in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven en hebben één motto: niets is onmogelijk. Na de oprichting van het bedrijf door Johan Vermeulen in 2012 is het hard gegaan: inmiddels staan er al vier vakspecialisten voor u klaar. Wij hebben een grote liefde voor hout: een schitterend, levend product waarmee we keer op keer unieke interieuritems maken. Maatwerk is onze standaard en vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingrediënten van ieder project. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een exclusieve keuken op maat in Eindhoven? Zoek niet verder!

Wilt u iedere centimeter van uw keuken benutten? Wilt u maatwerk kasten in die ene ruimte met onmogelijke hoeken? Vermeulen Interieurbouw is er voor u! Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Maatwerk is onze passie en wij brengen een nieuw, uitdagend project graag tot een goed einde. Voor exclusieve keukens in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres, maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Slaapkamer
  • Badkamer
  • Kledingkast
  • Inloopkast
  • Tv-meubel
  • Witgoedmeubel
  • Speciale projecten

Vermeulen Interieurbouw luistert naar uw wensen en voorkeuren en ontwerpt, realiseert en plaatst uw droom keuken op maat. Kom gerust eens langs voor een indruk of neem contact op voor meer informatie!

 

onze projecten

Hieronder vindt u recent door ons opgeleverde projecten.

Vermeulen Interieurbouw: exclusieve keukens geleverd en geplaatst in Eindhoven

Wij staan garant voor maatwerk, vakwerk, betrouwbaarheid, oog voor detail en het leveren van topkwaliteit. In onze omvangrijke werkplaats in Beek en Donk beschikken wij over alle gereedschappen, machines en voorraden om uw exclusieve keuken in Eindhoven snel, goed en professioneel te realiseren. Neem hier eens een kijkje bij onze eerder gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen of om te bekijken waar wij zoal mee bezig zijn. De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven en wij doen ons uiterste best om uw droom keuken te realiseren! Neem voor meer informatie of voor het bekijken van de mogelijkheden contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.