Maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven

Kasten op maat Eindhoven

Perfecte kasten op maat voor uw huis in Eindhoven

Als u op zoek bent naar een kasten specialist in de buurt van Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vermeulen Interieurbouw levert maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven. Ons motto is: niets is onmogelijk. Met hout als passie nemen wij iedere uitdaging aan. Onze vakspecialisten werken met hout, een schitterend, levend product waarmee keer op keer unieke interieuritems worden geproduceerd. Bij Vermeulen Interieurbouw is maatwerk de standaard en onze vakkennis en ervaring zijn de belangrijkste ingredi├źnten van ieder project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over kasten op maat voor uw huis in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een kasten specialist in omgeving Eindhoven? Zoek niet verder!

De meest uitdagende projecten halen het beste in ons naar boven. Wij timmeren aan succes! U kunt ons benaderen voor onder andere:

  • Witgoedmeubel
  • Tv-meubel
  • Kledingkast
  • Inloopkast
  • Slaapkamer
  • Keuken
  • Badkamer

Voor al uw ruimtes in huis maken wij kasten op maat in omgeving Eindhoven. Doordat wij werken met 3D-ontwerpen krijgt u van tevoren een goed beeld van hoe uw kasten eruit komen te zien. Hierdoor kunnen wij uw wensen en idee├źn visualiseren en ontvangt u een heldere offerte, zodat u precies weet waar u ja tegen zegt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Vermeulen Interieurbouw? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

onze projecten

Hieronder vindt u recent door ons opgeleverde projecten.

Vermeulen Interieurbouw voor de mooiste kasten nabij Eindhoven

Johan Vermeulen is de trotse naamgever van Vermeulen Interieurbouw, opgericht in 2012. Ons bedrijf is hard gegroeid en inmiddels staan meerdere vakspecialisten voor u klaar om in onze werkplaats in Beek en Donk uw project te realiseren. Hier beschikken wij over alle machines, gereedschappen en voorraden om uw project snel, goed en professioneel te volbrengen. U kunt bij ons terecht voor ingrijpende verbouwingen, zoals slaapkamer, badkamer of keuken, maar ook voor een nieuwe eettafel, dressoir of opbergkast. U kunt hier een kijkje nemen voor eerder door ons gerealiseerde projecten. Doe inspiratie op voor uw kasten op maat in Eindhoven of neem contact met ons op voor meer informatie. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden!

Contact
Wat voor project heeft u?

Wij komen graag met u in contact en denken met u mee. Wat kunnen wij betekenen voor uw project?

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.